RON
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • CNY
 • CZK
 • DKK
 • HUF
 • NOK
 • PLN
 • RON
 • RUB
 • ZAR
 • SEK
 • TRY

Coșul meu

0 produse

Categorii Acordeon

Găseşte Produse după

0L - 46591L

culoare

Temperatura colorata

Kelvin

LED-uri de iluminat strazi

Va prezentam LED-uri de iluminat strazi asamblate profesional in Bulgaria in trei linii de produse, respectiv, cu diferite componente de clasa si parametri tehnici.

Carcasele sunt pe stoc, efectuam importuri periodice  inainte sa se epuizeze ( in masura in care este posibil sa prevedem) timpul de executie este intre 1 si 10 zile in functie de comanda si cantitate.

Nu uitati ca puteti achizitiona fiecare component sau accesoariu separat.Fiecare dintre liniile de produse includ produse cu putere intre 10W si 200W, folosim  aceleasi carcase si componente diferite si scheme de  solutii pentru a indeplini cerintele diferite ale clientilor nostri si obiectele lor, si nu in ultimul rand sa fim adecvati la costurile  zonelor sensibile si  piata specifica  tarilor vecine.

Seria Standard-iluminare de strada cu LED-uri fabricate in Bulgaria cu 2 ani garantie!

Professional-iluminare de strada cu LED-uri fabricate in Bulgaria cu 3 ani garantie!

Professional - este principala noastra linie de produse cu aplicarea profesionala  in proiecte de infrastructura si urbane cu  cerinte ridicate privind calitatea componentelor si de performanta, impreuna cu trei ani de garantie si la un  pret  excelent.

Expert - produse de calitate superioara fabricate in Bulgaria cu o garanție de 5 sau 7 ani!

Expert - produse fabricate din componente de calitate superioara, cu cele mai mari componente de clasa ale lumii, lideri mondiali de sursa de lumina , surse de alimentare, protecție termica si optica. 100% produse testate la fiecare etapa de asamblarea  aprodusului finit  in Bulgaria.

Download: Price list - Street LED lighting.pdf

Seria Standard-iluminare de strada cu LED-uri fabricate in Bulgaria cu 2 ani garantie!

Seria  Standard - iluminare de strada disponibil fabricate in Bulgaria cu 24 de  luni garantie si de o calitate excelenta!

Produsele din aceasta serie sunt cu cea mai mare rata de performanta / pret / calitate in comparatie cu produsele concurente,ne stau in spatele acestui fapt  30 de zile garantie dupa care returnam banii inapoi la orice nemulțumire fata de un produs similar in acesta gama de pret!

COB LEDs Epistar, StratusLight OEM  sursa de alimentare,carcasa din aluminium, optice asimetrice sticla de cristal, , garnituri de etanșare, 100% silicon,accesori din otel inoxidabil!

100% produse testate la fiecare etapa de producție!

Seria Standard iluminare de strada cu LED-uri (29)

Professional-iluminare de strada cu LED-uri fabricate in Bulgaria cu 3 ani garantie!

"Professional" este principala noastra linie de produse cu aplicarea profesionala  in proiecte de infrastructura si urbane cu  cerinte ridicate privind calitatea componentelor si de performanta, impreuna cu trei ani de garantie si la un  pret  excelent.

LED-urile sunt utilizate cu tehnologia FlipChip, Epistar iar sursele de alimentare sunt fabricate de ODM contract de la un producator de frunte si au PowerFactor + 96% si KPD + 85% eficienta.Sursele de alimentare utilizate in aceasta serie sunt o noua topologie de circuit si management permitand eliminarea condensatoarelor electrolitice la intrare care este cel mai frecvent motiv pentru esecul dispozitivelor.

Aceasta serie de iluminat este  echipata cu protectie termica resetabilita si cu protectie la supratensiuni si, astfel, se elimina doua dintre cele mai comune cauze ale esecului in acest tip de produse.

Professional iluminare de strada cu LED-uri (45)

Expert-  produse de calitate superioara fabricate in Bulgaria cu o garanție de 5 sau 7 ani!

Expert - produse fabricate din componente de calitate superioara, cu cele mai mari componente de clasa ale lumii, lideri mondiali de sursa de lumina , surse de alimentare, protecție termica si optica. 100% produse testate la fiecare etapa de asamblarea  aprodusului finit  in Bulgaria.

CIele mai utilizate in serie Led-uri sunt FlipChip, inalta tehnologie in multe cipuri  de Led care evita procesul de cablare cu conductor de micro sarma intre cipuri la care cablarea este pe placa de circuit integrat cu corpusul pe care sunt montate direct cipuri cu Led-uri. Procesul are multe avantaje, dar cele mai importante sunt o fiabilitate mult mai mare datorită cablari de  micro sarma  cu care se evita concentratia de tensiune in microarticulatii,inductia se reduce si realizeaza o mult mai buna distributie a temperaturii (Thermalmanagement)

Sursele  de alimentare pe care le folosim in serie sunt fabricate de  Delta Electronics Taivan- liderul mondial in comutatie de alimentare cu energie!

Protectia suplimentra a produselor "Expert" se efectueaza cu protectie termica resetabilita precum si o protecție la supratensiune incorporata.

Seria "Expert,, este de 5 sau 7 ani garantie, cu performante exceptionale atunci cand cerintele clientilor nostri si obiectele sunt intr-adevar fara compromisuri!

Seria Expert iluminare de strada cu LED-uri (35)

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»