BGN
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • CNY
 • CZK
 • DKK
 • HUF
 • NOK
 • PLN
 • RON
 • RUB
 • ZAR
 • SEK
 • TRY

Количка

0 артикула

Категории

Избери по

Цена

10лв. - 452лв.

Цвят

Цветна температура

Келвин

Индустриално LED осветление

Представяме Ви професионално асемблирано в България индустриално LED осветление в три продуктови линии и съответно с различен клас компоненти и технически параметри.

Корпусите са на склад, като осъществяваме регулярни вносове преди изчерпването им, (доколкото е възможно да прогнозираме) времето за изпълнение на поръчките е между 1 и 10 работни дни в зависимост обема и от моментното ни натоварване.

Не забравяйте, че може да закупите всеки компонент или аксесоар поотделно!

Всяка от продуктовите линии включва продукти с мощност между 15W и 280W като ползваме еднакви корпуси и различни компоненти, и схемни решения, за да отговорим на различните изисквания на нашите клиенти и техните обекти, а и не на последно място да сме адекватни на ценово чувствителния местен, а и на съседните страни специфичен пазар.

➤ Серия ,,Стандарт,,-LED осветители с високо качество и производителност на ниска цена произведени в България и 24 месеца гаранция!

➤ Серия ,, Профешънъл,,-Това е основната ни продуктова линия за продукти с професионално приложение в инфраструктурни и градски проекти с високи изисквания към качество на компонентите и производителност заедно с 3 години гаранция и отлична цена.

 Серия ,,Експерт,,-Продукти с най-високото възможно, качество изградени от върховите серии компоненти на световните лидери асемблирани в България от професионалисти! Стандартна гаранция 5 години, опционална-7 години!

 За да осигурим 100% контрол върху всички компоненти на всеки наш продукт, го произвеждаме ние, а всички необходими компоненти внасяме директно.

По този начин получавате всеки път продукт с най-високо съотношение цена-качество производителност.

Допълнително предимство за нашите клиенти е, че могат да получат и всеки компонент или аксесоар поотделно според нуждите си.

Изтегли: Ценова листа индустриално LED осветление.pdf

 

Калкулатор за изчисляване на осветена площ в зависимост от височината и ъгъла на осветителното тяло

Серия ,,Стандарт,,-достъпно индустриално осветление произведено в България с 24 месеца гаранция и отлично качество!

Продуктите от тази серия са с най-високо съотношение производителност/цена/качество в сравнение с всеки конкурентен продукт, стоим зад този факт с 30 дневна гаранция за връщане на парите при каквато и да било неудовлетвореност в сравнение с подобен продукт в този ценови клас!

COB LEDs Epistar , Stratus Light OEM захранващ блок, алуминиев корпус, асиметрична оптика кристално стъкло, херметизиращи уплътнения-100% силикон, обков от неръждаема стомана!

100% тествана продукция на всеки етап на производство!

Серия ,,Стандарт,,-индустриално LED осветление произведено в България с 2 години гаранция! (12)

,,Professional,, е основната ни продуктова линия за продукти с професионално приложение в инфраструктурни и градски проекти с високи изисквания към качество на компонентите и производителност заедно с 3 години гаранция и отлична цена.

Използваните светодиоди са с технология Flip Chip,  Epistar, а захранващите блокове са произведени по ODM договор от водещ производител и са с Power Factor +96% и КПД +88%. Захранващите блокове използвани в тази серия са с ново схемно решение и мениджмънт, което позволява премахването на електролитните кондензатори на входа, дефектирането на които е най-честата причина за отказ на устройствата.

Тази серия осветители се окомплектова и със самовъзстановяема термозащита, както и със защита от токови удари и по този начин отпадат две от най-честите причини за отказ при този тип продукти.

Professional-индустриално LED осветление с 3 години гаранция! (22)

,,Експерт,,-продукти с върхово качество изградени от компоненти с най-високия клас компоненти на световните лидери-светлинните източници, захранващите блокове, термозащита и оптика. 100% тест на всеки етап при асемблирането на готовия продукт България! 

Използваните в серията светодиоди са Flip Chip -върховата технология при многочиповите светодиоди, при която е избегнат процеса на опроводяване с микро жичен проводник между чиповете като опроводяването е на печатната платка интегрирана с корпуса върху която директно са монтирани LED чиповете. Процесът има много предимства, но най-важните са многократно по висока надеждност заради избегнатото микро жично опроводяване с което пък се избягва концентрацията на напрежение в микроспойките, намалява се индуктивността и се постига много по добъро температурно разпределение(Thermal management)

Захранващите блокове които ползваме в серията са произведени от Delta Electronics, Meanwell, LIFUD, DONE и UL&TUV-световни лидери в импулсните захранвания!

Допълнителната защита на продуктите ,,Екперт,, осъществяваме със самовъзстановяема термозащита, както и с вградена защита от токови удари.

Серия ,,Експерт,, е с 5 или 7 години гаранция заедно с изключителна производителност-когато изискванията на клиентите ни и обектите са наистина безкомпромисни!

Expert-върхова продуктова линия произведена в България с 5 или 7 години гаранция (17)

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»