RON
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • CNY
 • CZK
 • DKK
 • HUF
 • NOK
 • PLN
 • RON
 • RUB
 • ZAR
 • SEK
 • TRY

Coșul meu

0 produse

Categorii Acordeon

Găseşte Produse după

60L - 2696L

culoare

Temperatura colorata

Kelvin

Led-uri de iluminat industriale

Va prezentam profesional-asamblate in Bulgaria  LED-uri de iluminat industriale in trei linii de produse, respectiv, cu diferite componente de clasa și parametri tehnici.

Carcasele sunt pe stoc, efectuam importuri periodice  inainte sa se epuizeze ( in masura in care este posibil sa prevedem) timpul de executie este intre 1 si 10 zile in functie de comanda si cantitate.

Fiecare dintre liniile de produse includ produse cu putere intre 15W si 280W,folosim  folosim  aceleasi carcase si componente diferite si scheme de  solutii pentru a indeplini cerintele diferite ale clientilor nostri si obiectele lor, si nu in ultimul rand sa fim adecvati la costurile  zonele sensibile si de piata specifica  tarilor vecine.

Seria " Standard" - Iluminat cu LED-uri de inalta calitate si performanța, la un cost redus produs in Bulgaria si 24 de luni garantie.

Seria "Professional" - " este principala noastra linie de produse cu aplicarea profesionala  in proiecte de infrastructura si urbane cu  cerinte ridicate privind calitatea componentelor si de performanta, impreuna cu trei ani de garantie si la un  pret  excelent.

Seria,, Expert,, - Produsele cu cea mai inalta calitate construite din componente de top  ale  liderilor mondiali asamblate in Bulgaria de catre profesionisti! Garantie standard de 5 ani optional-7 ani!

Pentru a asigura un control 100% asupra tuturor componentelor din fiecare dintre produsele noastre, le  producem noi, si toate componentele necesare le  importam  direct.

Astfel, de fiecare data veti  obtine un produs cu performanta de cea mai buna valoare si calitate de producator.

Nu uitati ca puteti achizitiona fiecare component sau accesoariu separat.

Download: Price list-Industrial LED lighting.pdf

Seria "Standard" - cu LED-uri de iluminat industriale fabricate în Bulgaria cu doi ani  garanție la preț de top!

Seria " Standard" -Led-uri de iluminat industrial disponibil fabricate in Bulgaria cu 24 luni de garantie si de o calitate excelenta!

 Produsele din aceasta serie sunt cu cea mai mare rata de performanta / pret / calitate in comparatie cu produsele concurente,ne stau in spatele acestui fapt  30 de zile garantie dupa care returnam banii inapoi la orice nemulțumire fata de un produs similar in acesta gama de pret!

COB LEDs Epistar, StratusLight OEM  sursa de alimentare,carcasa din aluminium, optice asimetrice sticla de cristal, , garnituri de etanșare, 100% silicon,accesori din otel inoxidabil!

100% produse testate la fiecare etapa de producție!

Seria "Standard" - cu LED-uri de iluminat industriale (17)

Professional-iluminat stradal cu LED-uri fabricate în Bulgaria cu 3 ani garantie!

"Professional" este principala noastra linie de produse cu aplicarea profesionala  in proiecte de infrastructura si urbane cu  cerinte ridicate privind calitatea componentelor si de performanta, impreuna cu trei ani de garantie si la un  pret  excelent.

LED-urile sunt utilizate cu tehnologia FlipChip, Epistar iar sursele de alimentare sunt fabricate de ODM contract de la un producator de frunte si au PowerFactor + 96% si KPD + 85% eficienta.Sursele de alimentare utilizate in aceasta serie sunt o noua topologie de circuit si management permitand eliminarea condensatoarelor electrolitice la intrare care este cel mai frecvent motiv pentru esecul dispozitivelor.

Aceasta serie de iluminat este  echipata cu protectie termica resetabilita si cu protectie la supratensiuni si, astfel, se elimina doua dintre cele mai comune cauze ale esecului in acest tip de produse.

Seria "Professional" - cu LED-uri de iluminat industriale (30)

Expert- linie de produs de top fabricate in Bulgaria cu o garantie de 5 sau 7 ani!

"Expert" - produse fabricate din componente de calitate superioara, cu cele mai mari componente de clasa ale lumii lideri-lumină surse, surse de alimentare, protecție termică și optică. Test de 100% în orice etapa in asamblarea produsului finit Bulgaria!

Utilizate in serie Led-uri sunt FlipChip inalta tehnologie in multe chipuri  de led care evita procesul de cablare cu conductor de micro sarma intre cipuri la care cablarea este pe placa de circuit integrat cu corpusul pe care sunt montate direct cipuri cu leduri

Procesul are multe avantaje, dar cele mai importante sunt o fiabilitate mult mai mare datorită cablari de  micro sarma evitat cu care se evita concentratia de tensiune in microarticulatii,inductia se reduce și realizează mult mai bună distribuție a temperaturii (Thermalmanagement)

Surse de alimentare pe care le folosim în serie sunt fabricate de liderul Delta Electronics Taivan-mondial în comutație de alimentare cu energie!

Protectia suplimentra a produselor Expert se Efectueaza cu protectie termica resetabilita precum și o protecție la supratensiune încorporată.

Seria "Expert" este de 5 sau 7 ani garanție, cu performanțe excepționale cand cerințele clienților noștri și obiectele sunt într-adevăr fără compromisuri!

Seria "Expert" - cu LED-uri de iluminat industriale (22)

Filtre
«1»
Pagina 1 din 1
«1»