BGN
 • USD
 • GBP
 • BGN
 • RON
 • CAD
 • CNY
 • CZK
 • DKK
 • HUF
 • NOK
 • PLN
 • RUB
 • ZAR
 • SEK
 • TRY

Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

LED дисплеи (светодиодни екрани)

Желаете да имате огромна рекламна площ, на която може да промотирате своите продукти или такива на трети лица срещу заплащане? Отговорът е бърз и лесно изпълним. Страхотно попадение са модните технологични LED дисплеи. С тяхна помощ рекламното ви „пано“ е възможно да бъде видимо от километри. Перфектната картина, която осигуряват те дава възможност желаните изображения във видео потока да се визуализират кристално ясно за наблюдаващите ги от близко и далече. Без значение от времето и дали е ден или нощ тяхната интензивност на светлината позволява да бъдат абсолютно винаги забелязани от минувачите около тях. Възможността за излъчване на снимки, движещи се надписи, видеоклипове и дори ключови телевизионни предавания ги правят мултимедийна площадка за реклама, която може да възвърне инвестицията ви в нея за минимално време ако са поставени на възлови места.
Къде могат да се използват светодиодни екрани и същевременно да се извлече най-вече максимална полза от тях?
Като цяло употребата им се разделя в две категории с възможност за употреба на открито и на закрито. Първите LED дисплеи се монтират на външни сгради или специално пригодени конструкции, които им подсигуряват стабилност и безпроблемна работа. Екипи от специалисти ги поставят на точно определените места и съобразени с всички обстоятелства. Приложение намират на много външни стени на търговски обекти и случайни сгради до голям човекопоток, където рекламирания продукт ще достигне своята цел. Бензиностанции, оживени площади, заведения, търговски вериги, паркинги, до главни улици, това са само част от всички възможни места, на които могат да бъдат поставени. Globen Arena е сферична спортна сграда предназначена за игра на хокей в Стокхолм. Вечер нейното светлинно „шоу“ изразено в различни уникални светлинни нюанси пленява околните. Популярната спортна зала „Taipei Arena“ в Тайван използва огромна светодиодна стена, на която се въртят денонощно филмови трейлъри и реклами на продукти. В Онтарио, Канада високата кула CN Tower също предлага невероятно нощно шоу, което включва светлинни ефекти и различни продукти, които са описани тук.
Използването на светодиодни видеостени при концертни изпълнения в зали и на закрито е просто задължително. Шоуто, към което те са не само придатък, а и водеща част от него винаги грабва публиката с цветови и светлинни пиршества изобразени чрез видеоклипове или специални ефектни визуализации. В дискотеките също те се радват на голям интерес, защото там, освен музиката най-важен втори фактор е точно светлинния, включващ – изображения, поточно видео, лазери и подобни. Моловете са от най-подходящите места за тях поради комерсиалната си насоченост и предлаганите продукти в тях. LED дисплеи са подходящи за Шоурумове като те подсилват допълнително ефекта на продаваните продукти.
Къде още LED екрани могат да бъдат използвани в сгради и на открито?
На практика ограничения за тяхното местоположение и изборът на самата сграда или място, на което ще бъдат поставени няма. Светодиодни екрани намират място върху сгради на банки (като движещи се котировки на валутите, цени за услуги и рекламни съобщения), при автобуси изобразяващи техния маршрут, тежки товарни автомобили пътуващи постоянно от и до различни страни.
На какви фактори трябва да обърнем внимание пред да закупим LED дисплеи?
Препоръчително е да се консултирате с фирмата, която ги продава дали извършва също така монтажа и дали той се заплаща отделно. Цената на всеки може да е изгодна, но ако поставянето им е на висока стойност то ниската цена на продукта се обезсмисля. Спрямо вашите нужди трябва да съобразите дали имате нужда от едноцветни, двуцветни, пълноцветни, DIP LEDs или SMD. Ако сте решили рекламите, които ще визуализирате да са най-вече надписи и цифри, които се движат то и първите от тях могат да ви вършат чудесна работа, но ако сте решили да наблягате на видео и пълни рекламни клипове то последните от изброените ще са най-удачни за целта. Все пак, за да не гадаете от кои точно ще имате нужда е най-добре да се свържете и установите контакт с фирма, която търгува и монтира LED дисплеи.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари